15 vjet përvojë në fushën e parukerisë
Cilësi e garantuar

Rreth Nesh

Salloni jonë

Sallon Klodi ka një eksperiencë 15 vjeçare në fushën e parukerisë dhe zbukurimeve të femrave. Klodi është e specializuar në make up profesional dhe make up stilime modelesh nusesh, lyerje flokësh me produkte profesionale dhe më cilësore në treg si Schwarzkopf, revlon,acuarel etj. Prerje dhe krehrje profesionale dhe jo vetëm. Sallon Klodi është i  përkushtuar ndaj krijimtarisë në fushën e bukurisë duke kombinuar  profesionalizmin me cilësinë më të lartë ndaj shërbimit të klientit. Vizita në Sallon Klodi do ju mbushi me ngrohtësi, dashamirësi dhe rezultate të mrekullueshme. Mos hezitoni rezervoni një takim dhe ejani në Sallon Klodi për një ekperiencë magjike në botën e bukurisë.

Shërbimet

Rregullim Vetullash

Rregullim Vetullash

Sallon Klodi ofron shërbimin e rregullimit të vetullave. Ekspertet e stafit tanë janë të specializuar në rregullimin e vetullave në menyrë profesionale dhe artistike si dhe çdo llojë forme klientët tanë deshirojnë.

Masazh Fytyre

Masazh Fytyre

Sallon Klodi ofron shërbime masazh fytyre me produkte profesionale dhe më cilësore në treg. Pastrimi dhe masazhi i fytyrës është specializimi jonë ejani për një provë.

Depilim

Depilim

Sallon Klodi ofron shërbime depilimi me produkte profesionale. Depilim fytyre, krahë, këmbët, bikini dhe çdo pjesë tjetër të trupit. Ekspertët tanë janë të specializuar dhe ofrojnë shërbim profesional.

Stilime Modelesh Nusesh

Stilime Modelesh Nusesh

Sallon Klodi ofron shërbimin e stilimeve modelesh nusesh. Make up profesional dhe të përsonalizuar sipas dëshirave të klientëve. Lyerje dhe krehjre flokësh me produkte cilësore dhe profesionale për nje rezultat magjikë siç është dhe dita e dasmës juaj.

Make Up

Make Up

Sallon Klodi ofron shërbime make up profesional me rezultate fantastike dhe çmime konkuruese në treg. Ekspertët tanë do ju ofrojnë shërbime profesionale duke përdorur produkte profesionale me cilësinë më të larte për kujdesjen e klientit.

Krehje

Krehje

Sallok Klodi ofron shërbimin e krehrjeve të flokëve në menyrë profesionale me super çmime. Rezultate fantastike që do ju zbukurojnë flokët dhe humorin.

Prerje Flokësh

Prerje Flokësh

Sallon Klodi ofron shërbimin e prejreve të flokëve. Nuk ka rëndësi se çfarë llojë floku keni, kaçurrela apo me onde të shkurta apo të gjata ekspertët tanë bashkë me Klodin do ju realizojnë prerjen e flokëve që ju dëshironi që të trgoni me e bukur se sa kurrë.

Lyrje Flokësh

Lyrje Flokësh

Sallon Klodi ofron lyrje flokësh me prdukte profesionale dhe cilësore si schwarzkopf, revlon, acuarel etj. për rezultate fantastike. Ejani në Sallon Klodi dhe floku juaj do të ketë shkëlqimin dhe bukurinë që meriton, në duart të Klodit dhe stafit të specializuar.

Stafi Ynë

Sajmira Kotollaku
Klodi
Brisejda Hasani
Lorena Caushi
Sajmira Kotollaku

Sajmira Kotollaku

Eksperte

 

Klodi

Klodi

Make Up Artist

 

Brisejda Hasani

Brisejda Hasani

Eksperte

 

Lorena Caushi

Lorena Caushi

Eksperte

 

Klientët tanë

Klodi i ke duart kaq të arta, faleminderit je shumë e mirë.

Xhuliana Xhemaj

Xhuliana Xhemaj

Duart të arta i ke si gjithmon Klodi je e pa arrtitëshme.

Kleuza Mecani

Kleuza Mecani

Çmimet

Na Kontaktoni