Lyrje Flokësh

Lyrje Flokësh

Sallon Klodi ofron lyrje flokësh me prdukte profesionale dhe cilësore si schwarzkopf, revlon, acuarel etj. për rezultate fantastike. Ejani në Sallon Klodi dhe floku juaj do të ketë shkëlqimin dhe bukurinë që meriton, në duart të Klodit dhe stafit të specializuar.

54 thoughts on “Lyrje Flokësh

Leave a Reply

Your email address will not be published.