Rreth Nesh

Salloni jonë

Sallon Klodi ka një eksperiencë 15 vjeçare në fushën e parukerisë dhe zbukurimeve të femrave. Klodi është e specializuar në make up profesional dhe make up stilime modelesh nusesh, lyerje flokësh me produkte profesionale dhe më cilësore në treg si Schwarzkopf, revlon,acuarel etj. Prerje dhe krehrje profesionale dhe jo vetëm. Sallon Klodi është i  përkushtuar ndaj krijimtarisë në fushën e bukurisë duke kombinuar  profesionalizmin me cilësinë më të lartë ndaj shërbimit të klientit. Vizita në Sallon Klodi do ju mbushi me ngrohtësi, dashamirësi dhe rezultate të mrekullueshme. Mos hezitoni rezervoni një takim dhe ejani në Sallon Klodi për një ekperiencë magjike në botën e bukurisë.