Rregullim Vetullash

Rregullim Vetullash

Sallon Klodi ofron shërbimin e rregullimit të vetullave. Ekspertet e stafit tanë janë të specializuar në rregullimin e vetullave në menyrë profesionale dhe artistike si dhe çdo llojë forme klientët tanë deshirojnë.

Masazh Fytyre

Masazh Fytyre

Sallon Klodi ofron shërbime masazh fytyre me produkte profesionale dhe më cilësore në treg. Pastrimi dhe masazhi i fytyrës është specializimi jonë ejani për një provë.

Depilim

Depilim

Sallon Klodi ofron shërbime depilimi me produkte profesionale. Depilim fytyre, krahë, këmbët, bikini dhe çdo pjesë tjetër të trupit. Ekspertët tanë janë të specializuar dhe ofrojnë shërbim profesional.

Stilime Modelesh Nusesh

Stilime Modelesh Nusesh

Sallon Klodi ofron shërbimin e stilimeve modelesh nusesh. Make up profesional dhe të përsonalizuar sipas dëshirave të klientëve. Lyerje dhe krehjre flokësh me produkte cilësore dhe profesionale për nje rezultat magjikë siç është dhe dita e dasmës juaj.